fredag 5 juli 2013

Drömmer om storvinster

Innan jag lägger mig för att sova brukar jag försöka tänka på hur det skulle vara att vinna mycket pengar på casinot det får mig verkligen att slappna av och för en gång skull tänka på andra saker.

Om jag vann säg 30 miljoner skulle jag först o främst investera i en schyst lägenhet i centrala Stockholm. Jag tror att 3 rum + kök hade passat utmärkt! Jag hade sett till att ha ett riktigt stort sovrum som jag inrett i New English style. Stor säng i massiv ek och stora garderober i samma färg.

Det andra rummet skulle vara kontorsrummet och där hade jag ställt in en riktigt fläskig Mac tillsammans med ett sjukt snyggt kontorsbord. Jag gillar nämligen att sitta skönt när jag jobbar! Vardagsrummet hade varit stort och klätt i stilren inredning. Mycket svart och vitt, och en stor älg skinns matta i mitten.

Köket hade jag blåst ut direkt och gjort om det precis som jag själv skulle vilja ha det.

Min drömbil har och kommer alltid att vara BMW M5 så en sådan hade jag cruisat omkring i. Hade dessutom haft en Gallardo i orange ståendes i garaget utifall man vart sugen på att bränna lite gummi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar